Το μοσχοκάρυδο ολόκληρο προέρχεται από τον σπόρο του δέντρου Myristica fragrans, και διατηρεί στο ακέραιο τα φυσικά του αιθέρια έλαια, τη φρεσκάδα και το άρωμά του. Τρίβεται τη στιγμή της χρήσης, προσφέροντας μέγιστη γευστική ένταση και μοναδικό άρωμα στα φαγητά και τα γλυκά.
Μοσχοκάρυδο ολόκληρο
Εύρος τιμών: 2.50€ έως 25.00€
Μοσχοκάρυδο ολόκληρο: Ζεστή γεύση, αρωματικό. Μπαχαρικό ιδανικό για κρέατα, ψάρια, γλυκά. Θεραπευτικές ιδιότητες.
- Περιγραφή
- Επιπλέον πληροφορίες
- Οφέλη & Ιδιότητες
- Που να χρησιμοποιήσω το ολόκληρο Μοσχοκάρυδο;
- Συχνές Ερωτήσεις
- Αξιολογήσεις (0)
Οφέλη & Ιδιότητες
- Διατηρεί περισσότερα θρεπτικά συστατικά σε σχέση με το έτοιμο τριμμένο
- Περιέχει αντιοξειδωτικά και αιθέρια έλαια που συμβάλλουν στην ενίσχυση της υγείας
- Συμβάλλει στην πέψη και αποτοξίνωση του οργανισμού
- Προσφέρει φυσική ηρεμιστική δράση και μπορεί να βοηθήσει στον ύπνο
- Έχει αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
Που να χρησιμοποιήσω το ολόκληρο Μοσχοκάρυδο;
- Τρίψτε ποσότητα απευθείας στο πιάτο που ετοιμάζετε
- Προσθέστε σε μπεσαμέλ, παστίτσιο, πουρέ, σάλτσες
- Ενισχύστε τη γεύση σε ροφήματα ή ζεστό καφέ
- Χρησιμοποιήστε σε παραδοσιακά γλυκά για άρωμα και ένταση
Συχνές Ερωτήσεις
Τι είναι το μοσχοκάρυδο;
Είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από το σπόρο του τροπικού δέντρου Myristica fragrans και χρησιμοποιείται για το πλούσιο άρωμά του.
Πού χρησιμοποιείται το μοσχοκάρυδο;
Χρησιμοποιείται σε μπεσαμέλ, παστίτσιο, πουρέ, γλυκά, αφεψήματα, καφέ και ακόμα και σε σούπες ή κολοκυθόσουπες.
Γιατί να προτιμήσω το μοσχοκάρυδο ολόκληρο;
Διατηρεί το άρωμα και τη γεύση του αναλλοίωτα μέχρι την ώρα που θα τριφτεί, εξασφαλίζοντας πιο έντονο και φρέσκο αποτέλεσμα στη μαγειρική.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γλυκά;
Ναι, είναι ιδανικό για βασιλόπιτες, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, κέικ και άλλα παραδοσιακά γλυκίσματα.
Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε μια κριτική.












Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.