Le Ιπποφαές de morue είναι ένα αποξηραμένο superfood γνωστό για τις εξαιρετικές του ιδιότητες και την υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά.
Η μορφή του είναι οσμωτική (αποξηραμένο με φυσικό τρόπο, ώστε να διατηρεί στο μέγιστο τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά).
Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν τη διατροφή τους με φυσικά συστατικά που συμβάλλουν στην ενέργεια, την άμυνα και την ευεξία του οργανισμού.
Τι είναι το Ιπποφαές
Le ιπποφαές (Hippophae rhamnoides) είναι ένας μικρός πορτοκαλί καρπός, γνωστός από την αρχαιότητα για τις θρεπτικές και φαρμακευτικές του ιδιότητες.
Θεωρείται superfood λόγω της πολύ υψηλής περιεκτικότητάς του σε:
- Βιταμίνες C, E, A
- Ωμέγα λιπαρά οξέα (Ω3, Ω6, Ω7, Ω9)
- Antioxydants
- Φλαβονοειδή
- Πολυφαινόλες
Composants
Hippophaes, jus de pomme concentré
Questions fréquentes
Τι είναι το Ιπποφαές;
Φυσικό superfood — καρπός πλούσιος σε βιταμίνες, ωμέγα λιπαρά και αντιοξειδωτικά.
Πώς τρώγεται το Ιπποφαές;
Ως σνακ σκέτο, με γιαούρτι, σε smoothies, σε δημητριακά, σε σαλάτες ή σε ροφήματα.
Πόσο Ιπποφαές να τρώω την ημέρα;
Συνιστώνται περίπου 1-2 κουταλιές της σούπας καθημερινά.
Πού βοηθάει το Ιπποφαές;
Ενίσχυση του ανοσοποιητικού, υγεία δέρματος, ενέργεια, αντιοξειδωτική προστασία.
Osmose
L'osmose est un processus de déshydratation des fruits frais, qui conserve leur structure et leur qualité d'origine sans nécessiter de traitement thermique. Ceci est obtenu grâce à l’élimination de l’eau dans un processus qui préserve intacts les nutriments, la saveur naturelle et la santé du fruit. Contrairement à d’autres méthodes, l’osmose permet aux fruits de conserver leur fraîcheur et d’être conservés plus longtemps, ce qui les rend efficaces et fonctionnels dans de nombreux secteurs, notamment dans l’industrie agroalimentaire.