Τα Κουλουράκια της Ελιάς είναι ένα παραδοσιακό σνακ που συνδυάζει τη γεύση και την ποιότητα της μεσογειακής διατροφής. Ζυμωμένα με ελαιόλαδο, κρασί, φιλέτο ελιάς και ρίγανη, παρασκευάζονται με την ίδια συνταγή από το 1960 στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου, σε έναν παραδοσιακό κρητικό ξυλόφουρνο. Χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και τεχνητά αρώματα, αποτελούν γνήσιο προϊόν της κρητικής παράδοσης.
Κατασκευασμένα από αγνά υλικά της κρητικής γης, τα κουλουράκια αυτά είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά. Η διαδικασία ζύμωσης γίνεται με μεράκι, προσφέροντας στο προϊόν φρεσκάδα και εξαιρετική υφή. Είναι ιδανικά για κάθε στιγμή της ημέρας, είτε ως σνακ είτε για να συνοδεύσουν ένα κρύο ποτό ή καφέ.
Απολαύστε τα μόνα τους ή συνδυάστε τα με φρέσκο τυρί ή φρούτο για μια πληθώρα γεύσεων και θρεπτικών συστατικών. Κάθε μπουκιά φέρνει τη γεύση των ελληνικών ελιών και τις αρωματικές νότες της ρίγανης, προσφέροντας ένα τραγανό και νόστιμο σνακ που μπορεί να συνοδεύσει την καθημερινότητά σας. Μια μοναδική παραδοσιακή ελληνική λιχουδιά, τα Κουλουράκια της Ελιάς είναι η ιδανική επιλογή για υγιεινές στιγμές απόλαυσης.
Avis
Il n’y a pas encore d’avis.