Les feuilles de Perec, authentiques de la tradition pontique, sont des feuilles composées d'ingrédients simples et sans conservateurs. Ces feuilles sont préparées uniquement avec de la farine et de l'eau, cuites traditionnellement sur un saj, une feuille de métal placée sur un feu naturel. Grâce au séchage, les feuilles peuvent se conserver jusqu’à un an hors du réfrigérateur. Cette méthode naturelle préserve le goût original et permet de nombreuses variations créatives dans votre cuisine. Idéales pour les pizzas ou les tartes, les grandes feuilles perek (diamètre 38 cm) constituent la base parfaite pour des plats impressionnants.
Perek laisse grand
5,50€
Φύλλα Περέκ Μεγάλα (38cm) – Η τέλεια βάση για τις πίτσες και πίτες. Γρήγορα και υγιεινά.
Disponibilité : En stock
Composants
Αλεύρι μαλακού σίτου, μαγιά, αλάτι
*Η επιχείρηση διαχειρίζεται στις εγκαταστάσεις της γάλα, αυγό και σέληνο
La valeur nutritionnelle
- En moyenne pour 100 gr :
- Énergie: 397 kJ/ 1685 kcal
- Graisse: 1% εκ των οποίων Saturé: 0% gr
- Les glucides: 83,10% εκ των οποίων Sucres : 0%
- Protéines : 13,9%
- Fibre: 0%
- Sel: 0,32gr
Τι να μαγειρέψω με φύλλα Περέκ
Τα φύλλα Περέκ είναι μια εξαιρετική βάση για να δημιουργήσεις μια πληθώρα από γευστικά πιάτα. Η λεπτή τους υφή και η ευελιξία τους τα καθιστούν ιδανικά για γλυκές και αλμυρές δημιουργίες.
Αλμυρές Προτάσεις:
- Πίτσες: Δημιούργησε τις δικές σου πίτσες, επιλέγοντας τις αγαπημένες σου σάλτσες και τοπικά υλικά.
- Τυρόπιτες: Κλασική επιλογή που ποτέ δεν απογοητεύει. Πειραματίσου με διάφορα είδη τυριού και προσθέσε μυρωδικά.
- Σφολιάτες: Φτιάξε αλμυρές σφολιάτες με κιμά, σπανάκι, ή λαχανικά της εποχής.
- Παστίτσιο: Μια διαφορετική εκδοχή του παραδοσιακού παστίτσιου με φύλλα Περέκ αντί για μακαρόνια.
- Σαγανάκι: Ψήσε τα φύλλα Περέκ με τυρί φέτα και ντομάτα για ένα νόστιμο και εύκολο ορεκτικό.
Γλυκές Προτάσεις:
- Μπακλαβάς: Ένα κλασικό γλυκό της Ανατολής που μπορείς να φτιάξεις εύκολα στο σπίτι.
- Χανιπιτάκια: Μικρά, τραγανά γλυκά με καρύδια και μέλι.
- Μιλφέιγ: Απόλαυσε ένα πολυτελές γλυκό με φύλλα Περέκ, κρέμα και φρούτα.
- Σφολιάτα με κρέμα: Μια κλασική γλυκιά σφολιάτα που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
Conseils:
- Βρέχουμε ή όχι τα φύλλα; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα φύλλα Περέκ βρεγμένα ή στεγνά, ανάλογα με τη συνταγή. Για πιο τραγανό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε τα στεγνά.
- Τι γέμιση να επιλέξω; Οι επιλογές είναι αμέτρητες! Πειραματίσου με διάφορα τυριά, λαχανικά, κρέατα, φρούτα και ξηρούς καρπούς.
- Πως τα ψήνω; Τα φύλλα Περέκ ψήνονται σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Vous devez être connecté pour publier un avis.
Le produit est uniquement disponible en retrait en Boutique !
Avis
Il n’y a pas encore d’avis.