Commande minimum 10 euros

Amidon de Maïs

0,202,00

Amidon de maïs naturel pour une texture et une densité parfaites dans les recettes de cuisine et de pâtisserie.

UGS : άμυλο-αραβοσίτου Catégorie : Étiquettes : ,
Prix total: 0,00 €

L'amidon de maïs ou fleur de maïs (farine de maïs) est un amidon naturel, doux et polyvalent dérivé du grain de maïs. Grâce à sa capacité à donner de la texture et de la densité, il est largement utilisé en cuisine et en confiserie comme liant naturel et source de densité. Idéale pour ajouter du corps et de la texture aux sauces, pâtés et friandises, la fécule de maïs offre une option saine et naturelle en cuisine. Avec une saveur douce et onctueuse, c'est le complément idéal aux recettes nutritionnellement respectueuses.

Origine

Ρουμανία

Emballage

Poids

50 gr, 200 gr, 500 gr

Τι να μαγειρέψω με άμυλο αραβοσίτου;

Το άμυλο αραβοσίτου, ή αλλιώς κορν φλάουρ, είναι ένα πολύ ευέλικτο συστατικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συνταγές. Είναι ιδανικό για την πάχυνση σαλτσών, σούπων και σος, αλλά και για τη δημιουργία απαλών και βελούδινων υφών σε διάφορα πιάτα.

Ιδέες για συνταγές με άμυλο αραβοσίτου:

  • Σάλτσες:
    • Σάλτσα για κοτόπουλο: Ανακάτεψε άμυλο αραβοσίτου με λίγο νερό για να δημιουργήσεις ένα κολλώδες μείγμα. Πρόσθεσε το στο τηγάνι με το κοτόπουλο και τα λαχανικά σου και ανακάτεψε καλά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
    • Σάλτσα για ζυμαρικά: Δημιούργησε μια κρέμα γάλακτος με άμυλο αραβοσίτου και πρόσθεσε τριμμένο τυρί για μια πλούσια και κρεμώδη σάλτσα.
    • Σάλτσα σοκολάτας: Ανακάτεψε άμυλο αραβοσίτου με γάλα και ζάχαρη και ζέστανε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει. Πρόσθεσε κομμάτια σοκολάτας και ανακάτεψε μέχρι να λιώσουν.
  • Σούπες:
    • Βελουτέ σούπες: Πρόσθεσε άμυλο αραβοσίτου στις πουρέδες σουπών λαχανικών για να δημιουργήσεις μια απαλή και κρεμώδη υφή.
  • Γλυκά:
    • Κρέμα ζαχαροπλαστικής: Δημιούργησε μια απαλή και βελούδινη κρέμα ζαχαροπλαστικής για να γαρνίρεις τα γλυκά σου.
    • Μουστάρδα: Πρόσθεσε άμυλο αραβοσίτου στη μουστάρδα για να την κάνεις πιο παχύρρευστη.
  • Πανόραμα: Χρησιμοποίησε άμυλο αραβοσίτου για να δέσεις το πανόραμα και να του δώσεις μια πιο απαλή υφή.
  • Συνταγές για παιδιά: Το άμυλο αραβοσίτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσεις πιο παχιά και σταθερά πουρέ λαχανικών για τα παιδιά.

Συμβουλές για τη χρήση του αμύλου αραβοσίτου:

  • Ανακάτεψε καλά: Πάντα ανακάτεψε καλά το άμυλο αραβοσίτου με ένα κρύο υγρό πριν το προσθέσεις στο φαγητό για να αποφύγεις τη δημιουργία σβόλων.
  • Βράσε για λίγα λεπτά: Αφού προσθέσεις το άμυλο αραβοσίτου στο φαγητό, βράσε για λίγα λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει η σάλτσα ή η σούπα.
  • Πρόσεχε την ποσότητα: Η ποσότητα του αμύλου αραβοσίτου που θα χρησιμοποιήσεις εξαρτάται από την ποσότητα του υγρού και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ξεκίνα με μια μικρή ποσότητα και πρόσθεσε περισσότερο αν χρειαστεί.

Προσοχή: Το άμυλο αραβοσίτου δεν είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργία στο καλαμπόκι.

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Άμυλο Αραβοσίτου”
Panier
Faire défiler vers le haut