La salade de betteraves du village est une délicieuse recette qui se sert en salade, en entrée ou en mezzé. Fabriqué avec toute la saveur et les vitamines de la betterave rouge, ce délice allie un goût riche à une nutrition saine. Laissez-vous tenter par la variété des arômes et savourez la combinaison passionnante de tradition authentique et de plaisir gustatif.
Salade de betteraves
3,60€
Le délice ultime de la salade de betterave. Un riche mélange de goût et de santé. Il est servi en salade, en apéritif ou en meze.
Disponibilité : En stock
- Description
- Informations Complémentaires
- Composants
- La valeur nutritionnelle
- Με τι συνδυάζεται η σαλάτα παντζάρι;
- Avis (0)
Poids net | 700 gr |
---|---|
Origine | Hellas |
Emballage |
Composants
παντζάρι, νερό, ξύδι, ξινό, αλάτι, ζάχαρη.
La valeur nutritionnelle
- En moyenne pour 100 gr :
- Énergie: 156 kJ/ 37 kcal
- Graisse: 0,2 gr dont Saturé: <0,1 gr
- Les glucides: 7,9 gr εκ των οποίων Sucres : 6,8 grammes
- Protéines : 0,8 gr
- Fibre: 0 gr
- Sel: 0,61 gr
Με τι συνδυάζεται η σαλάτα παντζάρι;
Η σαλάτα παντζάρι είναι ένα φανταστικό συνοδευτικό που προσφέρει μια γλυκιά και γήινη γεύση. Μπορεί να συνδυαστεί με μια ποικιλία υλικών, δημιουργώντας έτσι μια πληθώρα γευστικών συνδυασμών.
Τυριά:
- Φέτα: Ένας κλασικός συνδυασμός που προσθέτει αλατότητα και πλούτο στη σαλάτα.
- Γκοργοντζόλα: Για μια πιο έντονη και πικάντικη γεύση.
- Κεφαλοτύρι: Για μια πιο παραδοσιακή ελληνική πινελιά.
Ξηροί καρποί και σπόροι:
- Καβουρδισμένα αμύγδαλα: Προσθέτουν τραγανότητα και μια ελαφρώς πικρή γεύση.
- Κουνουπίδι: Για μια πιο πλούσια υφή και μια νότα πικάντικης γεύσης.
- Ηλιόσποροι: Προσθέτουν τραγανότητα και υγιεινά λιπαρά.
Φρούτα:
- Μήλα: Ένας φρέσκος και γλυκός συνδυασμός που ισορροπεί τη γλυκιά γεύση των παντζαριών.
- Πορτοκάλι: Προσθέτει μια εσπεριδοειδή νότα και βιταμίνη C.
- Σταφίδες: Προσθέτουν μια γλυκιά και φρουτώδη γεύση.
Λαχανικά:
- Αγγούρι: Προσθέτει φρεσκάδα και υγρασία.
- Κρεμμύδι: Προσθέτει μια ελαφριά πικάντικη γεύση.
- Ρόκα: Προσθέτει μια πικρή και πικάντικη νότα.
Άλλα υλικά:
- Βαλσάμικο ξύδι: Ενισχύει τη γλυκιά γεύση των παντζαριών και προσθέτει μια ελαφριά οξύτητα.
- Ελαιόλαδο: Προσθέτει υγρασία και ενισχύει τις γεύσεις των άλλων υλικών.
- Λεμόνι: Προσθέτει μια φρέσκια και εσπεριδοειδή νότα.
- Μέντα: Προσθέτει μια δροσερή και αρωματική πινελιά.
Ιδέες για σαλάτες παντζαριού:
- Κλασική σαλάτα με φέτα και ξηρούς καρπούς: Ένας συνδυασμός που ποτέ δεν απογοητεύει.
- Σαλάτα με ρόκα, βαλσάμικο και παρμεζάνα: Για μια πιο εκλεκτή γεύση.
- Σαλάτα με πορτοκάλι και καρυκεύματα: Ένας φρέσκος και εορταστικός συνδυασμός.
- Σαλάτα με quinoa και λαχανικά: Μια πιο χορταστική και υγιεινή επιλογή.
Conseils:
- Πειραματιστείτε: Μην φοβάστε να δοκιμάσετε διαφορετικούς συνδυασμούς.
- Προσαρμόστε τη γεύση: Ρυθμίστε την ποσότητα των υλικών ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο.
- Σερβίρετε χλιαρή ή κρύα: Και οι δύο επιλογές είναι εξίσου νόστιμες.
Vous devez être connecté pour publier un avis.
Avis
Il n’y a pas encore d’avis.