Οι Χυλοπίτες φαρδιές αποτελούν έναν κλασικό σταθμό της Ελληνικής κουζίνας, καθώς πρόκειται για ζυμαρικά με πλούσια γευστική και θρεπτική αξία. Παρασκευάζονται από αγνά, φυσικά υλικά, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών, γεγονός που εγγυάται την ποιότητα και την αυθεντικότητα σε κάθε δείγμα. Οι χυλοπίτες διαθέτουν μια ελαφρώς χοντρή και παραδοσιακή υφή, ιδανική για να απορροφήσουν και να ενισχύσουν τις γεύσεις των συνοδευτικών σάλτσων και υλικών. Είναι τέλειες για να σερβίρονται με πλούσιες σάλτσες κρέατος ή λαχανικών, αλλά και με απλό τρόπο, με λίγο ελαιόλαδο και τυρί. Προσφέρουν μια αυθεντική εμπειρία Ελληνικής γαστρονομίας και αποτελούν βάση για πολλά παραδοσιακά και σύγχρονα πιάτα.
Nouilles larges
2,70€
Ανακαλύψτε τις παραδοσιακές Χυλοπίτες φαρδιές, χωρίς συντηρητικά. Ιδανικές για ενίσχυση των γεύσεων σε κάθε πιάτο.
- Description
- Informations Complémentaires
- Composants
- Φαρδιές Χυλοπίτες Διατροφική αξία
- Τι να μαγειρέψω με χυλοπίτες
- Avis (0)
Poids net | 500 gr |
---|---|
Emballage | |
Origine | Hellas |
Composants
farine de blé dur, semoule de blé dur, œufs, lait de vache pasteurisé, sel
Φαρδιές Χυλοπίτες Διατροφική αξία
- En moyenne pour 100 gr :
- Énergie: 1645 kJ/ 393 kcal
- Graisse: 5,2 gr dont Saturé: 1,8 grammes
- Les glucides: 72 gr dont Sucres : 3 grammes
- Protéines : 15 grammes
- Fibre comestible: 3gr
- Sel: 1,2 gr
- Calcium: 40 mg
- Fer: 1,5mg
- Cholestérol: 90mg
Τι να μαγειρέψω με χυλοπίτες
Οι χυλοπίτες είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό ζυμαρικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές και ποικίλες συνταγές. Εδώ είναι μερικές ιδέες για πιάτα με χυλοπίτες:
- Χυλοπίτες με κόκκινη σάλτσα και φέτα: Μια κλασική και εύκολη συνταγή. Βράστε τις χυλοπίτες και ανακατέψτε τες με μια πλούσια κόκκινη σάλτσα από ντομάτα, κρεμμύδι, σκόρδο και μυρωδικά. Προσθέστε τρίμμα φέτας και φρέσκο βασιλικό για έξτρα γεύση.
- Χυλοπίτες με κοτόπουλο και λαχανικά: Σοτάρετε κομμάτια κοτόπουλου με κρεμμύδι, πιπεριές, καρότα και μανιτάρια. Ανακατέψτε με χυλοπίτες και προσθέστε λίγο λευκό κρασί, κρέμα γάλακτος και μυρωδικά όπως θυμάρι και δεντρολίβανο. Σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα.
- Χυλοπίτες με μοσχαράκι κοκκινιστό: Μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή. Το μοσχαράκι κοκκινιστό συνοδεύεται τέλεια με χυλοπίτες που απορροφούν τη νόστιμη σάλτσα από ντομάτα και κρασί. Σερβίρετε με τριμμένο κεφαλοτύρι.
- Χυλοπίτες φούρνου με τυριά: Βράστε τις χυλοπίτες και τοποθετήστε τες σε ένα πυρέξ. Προσθέστε μια ποικιλία τυριών (γραβιέρα, φέτα, κρέμα τυριού), γάλα ή κρέμα γάλακτος και ψήστε στον φούρνο μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδίσει η επιφάνεια.
- Χυλοπίτες με μανιτάρια και κρέμα: Σοτάρετε μανιτάρια με λίγο σκόρδο και θυμάρι. Προσθέστε κρέμα γάλακτος και αφήστε τη να δέσει. Ανακατέψτε με τις χυλοπίτες και σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα και φρέσκο πιπέρι.
- Χυλοπίτες με θαλασσινά: Μια πιο δημιουργική προσέγγιση, με θαλασσινά όπως γαρίδες ή καλαμάρια. Σοτάρετε τα θαλασσινά με λίγο σκόρδο και ελαιόλαδο, προσθέστε λευκό κρασί, λεμόνι και μαϊντανό και ανακατέψτε με τις χυλοπίτες.
- Χυλοπίτες με σάλτσα πέστο και ντοματίνια: Βράστε τις χυλοπίτες και ανακατέψτε τες με σάλτσα πέστο βασιλικού. Προσθέστε κομμένα ντοματίνια, ελαιόλαδο και τριμμένη παρμεζάνα για ένα φρέσκο και αρωματικό πιάτο.
Αυτές οι ιδέες μπορούν να σας εμπνεύσουν να χρησιμοποιήσετε τις χυλοπίτες με πολλούς τρόπους, προσθέτοντας τη δική σας πινελιά σε κάθε συνταγή!
Vous devez être connecté pour publier un avis.
Avis
Il n’y a pas encore d’avis.